Trainend Leren

Wat een plaatje toch, dit typisch Loosdrechtse decor in één foto met onze nieuwe trainingsuitrusting. We hebben heel wat rukwinden moeten trotseren maar het uitzicht is niet gek.⛵

Op deze pagina

De manier van lesgeven

Naast onze kleding hebben wij er voor gekozen om barefoot schoenen te bestellen. Dit type schoenen kenmerkt zich door vrijwel geen demping, dunne zolen en genoeg ruimte voor de tenen om vrij te bewegen. In een notendop helpen deze schoenen ons om de maximale functionaliteit uit de voet en enkel te halen.🏃🏻‍♂️

Er valt veel te zeggen en schrijven over dit soort onderwerpen, maar op Facebook houden we ons in. We zijn wel van plan om in de toekomst dieper in te gaan op dit soort kwesties. Dit kan in de vorm van een nieuwsbrief, whitepaper of misschien wel een workshop.

We vinden het belangrijk dat we onze kennis niet alleen delen maar ook leren aan onze leden. Zo zorgen we ervoor dat teweeggebrachte verandering niet van tijdelijke duur is.

Join de community!

Krijg maandelijks nieuwe recepten, uitleg en verhalen van Vitality Control in je mailbox.

Over de auteur

Dit bericht delen?

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Meer in deze categorie

Vitaliteit

Wat doet een lifestylecoach?

Lifestyle is een breed begrip waar door de meeste mensen steeds meer waarde aan gehecht wordt. De lifestyle, oftewel levensstijl, is de manier van leven van een individu of groep. Deze manier van leven is voor iedereen anders en wordt op diverse gebieden geuit. Zoals je je misschien kunt voorstellen, kun je levensstijl ook van invloed zijn op je kwaliteit van leven en de mate waarin je vitaliteit ervaart. Het is dan ook niet gek dat we steeds met een kritischere blik naar onze manier van leven kijken en ‘lifestyle’ een bekender en belangrijker begrip is geworden. Er zijn altijd een aantal verbeterpunten op dit gebied waar je mee aan de slag kunt gaan, alleen of in samenwerking met een lifestyle coach. Je hoeft het echter niet allemaal alleen te doen. Maar wat is een lifestylecoach? En wat doet een lifestylecoach?

vitaliteitscoach
Vitaliteit

Wat is een vitaliteitscoach?

Vitaliteit is een belangrijk begrip in ons leven. Een bepaalde mate hiervan is noodzakelijk om zinvol en gelukkig te kunnen leven. Maar vitaal leven, oftewel vol energie en optimisme leven, is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Verschillende factoren zoals stress en ziektes kunnen de mate van vitaliteit beïnvloeden en verminderen. Om het leven optimaal te kunnen leven, is het dan ook fijn dat jouw levenskracht zich zo snel mogelijk weer herstelt. Het vergt misschien wat energie, maar het boosten van jouw levenskracht is niet onmogelijk. Het leven is een krentenbol, met af en toen een hard stukje. Maar wees niet bang, want je hoeft dit niet alleen te doen. Je kunt allerlei hulptroepen inschakelen om jouw vitaliteit weer terug te vinden, denk bijvoorbeeld aan een vriendin, familie of een vitaliteitscoach. Maar wat is een vitaliteitscoach eigenlijk? En wat doet een vitaliteitscoach precies?

vitaliteit
Vitaliteit

Wat is vitaliteit en hoe kun jij Vitaal leven?

Vitaliteit, een begrip dat op vele manieren opgevat kan worden en voor iedereen een andere betekenis heeft. Gezond zijn, oftewel vitaal zijn, staat centraal in ons leven. Toch varieert onze vitaliteit gedurende de jaren en missen we soms een bepaalde mate van vitaliteit. Maar wat is vitaliteit nu eigenlijk? Wat betekent vitaliteit? En door welke factoren wordt vitaliteit beïnvloed?