"KOM GEZELLIG BIJ ONS

TRAINEN IN LOOSDRECHT

Met Onze Holistische Aanpak,
Zullen De Resultaten Blijvend Zijn…”

(Werk Aan De Oorzaak, Niet De Symptomen!)

word één op één begeleid naar een gezonde en duurzame leefstijl

Ja, Vitality Control geeft je alle hulpmiddelen die je nodig hebt om jezelf Fit, Vitaal en Gelukkig te voelen.

Stok Achter De Deur

Je wordt wekelijks één op één begeleid naar een gezonde leefstijl. Dit doen we in kleine stappen, zodat het makkelijk vol te houden is, maar blijvende resultaten oplevert.  

Het Fundament Eerst

Of je nou wilt afvallen, beter wilt bewegen of nieuwe gewoontes wilt aanleren. Het begint bij de oorzaak te achterhalen en aan te pakken. 

Persoonlijk Plan

Het traject is volledig afgestemd op jou. We zetten samen doelstellingen en kijken daarna welke onderdelen we het eerst moeten aanpakken om direct resultaat te krijgen.

Motiverende Community

Je wordt lid van een leuke en gezellige community. We dagen elkaar uit door middel van maandelijkse challenges, gaan naar evenementen en delen ervaringen met elkaar.

een holistische aanpak

Onze methode is zo samengesteld dat je aan de slag gaat met alle vlakken die invloed hebben op je gezondheid, zoals; bewegen, voeding, ontspanning en een positieve mindset. Op deze gebieden heb je vaak te maken met specialisten die veel afweten van hun vak, maar niet het volledige beeld zien. Met onze holistische “totaal-aanpak” kun je bij ons met al je vragen terecht.

Je Staat er niet alleen voor

Je wordt één op één begeleid door een ervaren vitaliteitscoach, maar je wordt ook gesteund en uitgedaagd door onze community. We hebben wekelijkse en maandelijkse challenges om jezelf en elkaar verder te helpen.

Duurzame Resultaten

Wat heb je aan resultaten, als ze niet blijvend zijn? We zien tegenwoordig veel “in 6 weken fit programma’s” langskomen. We vinden het natuurlijk knap als je snel resultaat behaald, maar wij vinden het veel belangrijker dat de resultaten die je nu behaalt ook duurzaam zijn. Daarom gaan wij voor een leefstijl verandering.

Vraag een gratis kennismaking aan

Tijdens de kennismaking nemen we de tijd voor je om goed te laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe we jou kunnen helpen om je doelen te behalen.

Nadat het contactformulier is ingevuld
nemen wij binnen 24 uur contact op.

Lees hier waarom zoveel mensen bij ons een programma volgen

IS ER NOG IETS ONDUIDELIJK VOORDAT JE GAAT STARTEN?

Op het moment dat je bij ons start, zorgen we er eerst voor dat we een duidelijk beeld hebben van jou en je doelstellingen. Daarna maken we een uitgebreide bewegingsanalyse, zodat we precies weten waar (eventuele) klachten vandaan komen en zien we of je lichaam in balans is. Vervolgens gaan we ook uitgebreid kijken naar je huidige voedingspatroon en je gewoontes die invloed kunnen hebben op het resultaat dat je wilt behalen. We stellen maandelijks een plan op en werken in kleine stapjes toe naar jou ideale leefstijl.

De kosten van een traject zijn uiteraard afhankelijk van het aantal trainingen per week. Zo heb je de mogelijkheid om 1, 2 of 3x één uur in de week begeleid te worden. Onze tarieven starten v.a. €59,95 per training.

Voor iedereen die klaar is voor een serieuze leefstijl verandering. Wij staan niet voor een in 6 weken fit programma en daarna moet je het maar uitzoeken. Wij gaan voor duurzame resultaten en werken in trajecten van 6 maanden. Tijdens deze periode leer je alles over bewegen, voeding en ontspanning, zodat je hier de rest van je leven profijt van hebt.

Op dit moment trainen wij maximaal in groepen van 2 personen en daar hebben we bewust voor gekozen. Ieder lichaam is anders, en daarom kun je niet dezelfde methode gebruiken voor iedereen. Op het moment dat je in een grotere groep wilt gaan trainen, is het noodzakelijk dat je lichaam in balans is en je weet hoe je moet trainen. Anders is de kans op blessures en pijntjes erg groot.

Op het moment dat je start met een traject, werken wij een plan uit voor 6 maanden. Zo weten wij precies hoeveel trainingen wij hebben om de door jou opgegeven doelstellingen te behalen. 

BenieuwD naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Kom dan gezellig langs bij ons op de club. Wij nemen dan de tijd voor je om goed te laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe wij jou kunnen helpen met een gezondere leefstijl.