Het inspirerende verhaal van

Wout

Wout is lid sinds dag één en we kunnen wel stellen dat hij onderdeel van het meubilair is geworden. We hebben een speciale band opgebouwd in de 1,5 jaar dat hij lid is van Vitality Control. Na een ontzettend heftige periode kwam Wout bij ons, we zijn niet alleen heel erg trots, maar hebben ook enorm veel respect voor zijn doorzettingsvermogen!

Meer dan 22 kilo afgevallen

Vertrouwen in mijn lichaam terug

Af van pijn in onderrug

Tijd leren maken voor de belangrijke dingen in het leven

Wie is

wout

Als je aan de Wout denkt, dan zie je een succesvolle ondernemer voor je. Iemand die weet wat het is om ergens voor te knokken. Naast het drukke zakelijke leven woont hij samen met zijn lieve vrouw Lydia in het mooie Loosdrecht en is sinds 3 jaar trotse opa van zijn kleindochter Stacey. De vele uren op de werkvloer en de heftige ziekte die hem destijds had getroffen, hebben Wout gemaakt tot wie hij nu is. Iemand die nooit opgeeft en dat is nu ook terug te zien in zijn resultaten.

"Toen de artsen vonden dat de problemen waren opgelost werd voor mij pas duidelijk wat mijn beperkingen nu voor de toekomst waren. Samen met Vitality Control hebben we die het afgelopen jaar één voor één weggewerkt of geleerd hoe ik er beter mee om kon gaan."

Onze Strategie

Lees hieronder welke strategie we hebben gekozen en hoe dit heeft bijgedragen aan de resultaten van Wout.

Eind 2018 kwamen Wout en zijn gezin langs voor een kennismaking met Cristian. Het doel was duidelijk, de knop moest om en dat wilden ze met z’n 3e doen, een familie ding. Maar naast het gezamenlijk doel, wilde Wout ook graag weten wat er nog allemaal mogelijk was met zijn lichaam na de heftige periode die vooraf was gegaan, want dit had een flinke impact gehad op zijn fysieke gesteldheid.

  • Pijnvrij door het leven gaan
  • In totaal 20 kilo afvallen
  • Bewegingsvrijheid terug krijgen
  • Meer tijd vrij leren maken voor de “echt” belangrijke dingen in het leven.
  • Meer energie gedurende de dag

Toen Wout voor het eerst bij Vitality kwam trainen werd het voor mij al snel duidelijk dat zijn lichaam een flinke klap had gekregen van de chemotherapie en dat de aansturing in zijn lichaam niet naar behoren functioneerde. Dit is iets waar hij in het dagelijksleven natuurlijk continu mee geconfronteerd werd, want de kleinste bewegingen vereisen veel inspanning.

De “specialisten” hebben Wout meermaals verteld dat hij bepaalde dingen nooit meer zo kunnen doen, maar dit werkt voor Wout als een rode lap voor een stier, dan gaat er een knop om en dan zal hij laten zien dat ze het mis hebben. Die gedachte en overtuiging deelde ik met Wout. Niks is onmogelijk, onmogelijk is iets tijdelijks. Dus zijn we begonnen met het één voor één herstellen van zijn beweegpatronen en daagde wij zijn lichaam steeds meer uit. Iets wat een groot succes werd, want Wout geeft niet alleen aan dat hij veel beter en makkelijker beweegt, hij is als klap op de vuurpijl afgelopen winter gewoon gaan skiën!

Naast het verbeteren van zijn bewegingen, is Wout ook aan de slag gegaan met een gezondere leefstijl. Zo is hij meer gaan bewegen en wandelt hij bijna dagelijks 30-60 minuten. Daarnaast is hij ook gezonder en bewuster gaan eten, wat er toe heeft geleidt dat hij al 22 kg kwijt is geraakt en voor hem nog meer een stimulans is om door te gaan en te kijken waar het schip strand.

Wil jij ook je doelstellingen behalen?

Na het invullen van het contactformulier nemen wij binnen 24 uur contact met je op en bespreken we rustig hoe wij jou het best kunnen helpen. Maak je geen zorgen, je zit nergens aan vast! 

Nadat het contactformulier is ingevuld
nemen wij binnen 24 uur contact op.