Het inspirerende verhaal van

SyLvia

Sylvia heeft ontzettend veel motivatie en doorzettingsvermogen getoond. Ze moest van ver komen na een hardnekkige heupblessure maar beweegt nu weer als vanouds. De resultaten konden ook niet uitblijven aangezien Sylvia elke week ijverig thuis de correctie oefeningen uitvoerde.

Pijnvrij in heup en schouder

Energie van 6 naar 8

Betere conditie

Sporten weer een routine

Wie is

Sylvia

Sylvia is de droom voor elke coach. Als hardwerkende vrouw, moeder en echtgenoot is haar leven allesbehalve rustig. Toch nam ze haar training erg serieus en stopte ze het nodige werk vanuit haar kant in het traject. Sylvia kwam uit een zwaar revalidatieproces. Haar heup was uit de kom geraakt en door een medische fout niet gelijk behandeld. Gelukkig hebben we haar het vertrouwen in het lichaam terug kunnen geven en hiervan plukt ze nu dagelijks de vruchten.

Na een pijnlijke periode van mijn heup uit de kom kan ik weer pijnvrij bewegen en sporten. De begeleiding en coaching van Ramón gaven mij altijd weer de energie om er tegenaan te gaan. Nu is het sporten een deel van mijn leven geworden. Het is hard werken maar je krijgt er een gezond lichaam voor terug. Dank je wel Ramón hiervoor, zonder jou was dat nooit gelukt."

Onze Strategie

Lees hieronder welke strategie we hebben gekozen en hoe dit heeft bijgedragen aan de resultaten van Sylvia.

Op het moment dat Sylvia bij ons aanklopte was ze zo goed als uitbehandeld bij de fysio voor haar heup. Echter, ze vetrouwde nog niet geheel haar lichaam en zocht daarom bij ons begeleiding. Daarnaast was het hele revalidatie proces niet in de koude kleren gaan zitten en daar leed haar energie onder.

  • Weer kunnen vertrouwen op het lichaam
  • Sporten integreren in haar week
  • Energie verhogen
  • Een moment creëren voor haarzelf

Iemand in een revalidatie proces vergt nog net wat meer behoedzaamheid in de trainingen maar gelukkig is ons methode ontwikkeld om vanaf fundament te beginnen. We zijn aan de slag gegaan met correctie oefeningen vooral gericht op de heup en core, een zwak en verstijft gebied bij veel mensen. Sylvia liet al heel snel verbetering zien waardoor er veel progressie zat in haar revalidatie.  

Naast de correctie oefeningen zijn we aan de slag gegaan met zowel de intensievere vormen van sport als het ouderwets wandelen. We hebben samen veel wandelingen gemaakt en dit heeft de band drastisch versterkt.

Toen Sylvia weer op haar lichaam kon bouwen zijn we opzoek gegaan naar hobby die ze zelf kon gaan oppakken. Ze was altijd al van de krachtige sporten en heeft dan ook gekozen voor Pilates. Dagelijks sporten is nu weer een gewoonte voor Sylvia, missie geslaagd!

Wil jij ook je doelstellingen behalen?

Na het invullen van het contactformulier nemen wij binnen 24 uur contact met je op en bespreken we rustig hoe wij jou het best kunnen helpen. Maak je geen zorgen, je zit nergens aan vast! 

Nadat het contactformulier is ingevuld
nemen wij binnen 24 uur contact op.