Het inspirerende verhaal van

Esmée

Esmée is nu al meer dan een jaar lid bij Vitality Control en de resultaten liegen er niet om. Met haar ijzersterke mindset is ze nu al meer dan 14 kilo afgevallen! Alsof dat nog niet genoeg is, is de in dezelfde periode gestop met roken.

Meer dan 14 kilo afgevallen

Gestopt met roken

Af van pijn in onderrug en lies

Bewegen haar nieuwe hobby

Wie is

Esmée

Geboren en getogen in Muidenaar Esmée heeft al lange tijd geleden haar toevlucht gevonden in ons mooie Loosdrecht. Ze is moeder van drie kinderen en daarnaast ook nog eens succesvol onderneemster. Met zo’n druk bestaan is het natuurlijk niet gek dat de gezondheid enige tijd uit het oog is verloren. Nu is Esmée weer helemaal terug en gemotiveerder dan ooit. Lees hieronder wat ze te zeggen heeft over haar journey naar een gezonde leefstijl.

"Ik heb mijn gewoontes permanent gewijzigd door aan het resultaat op lange termijn te denken. Iets wat ook bij ondernemen belangrijk is. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Vitality Control. Alleen lukte het mij nooit"

Het ondernemen heeft na lang zaaien een grote oogst gebracht. Met plezier werken doe ik elke dag. Minpunt was de constante pijn in mijn onderrug door teveel zitten en mijn hobby roken. Door de pijn gedwongen opzoek gegaan naar begeleiding en die zeker gevonden bij Ramón van Vitality Control. Nu 12 maanden later weeg ik ruim 14 kilo minder met behulpt van intermittent fasten, het roken is totaal uit mijn systeem en bewegen mijn nieuwe hobby. Naast de mountainbike die ik nu alweer een halfjaar in gebruik heb, ben ik bezig met de opleiding tot sub coach.

Ik heb mijn gewoontes permanent gewijzigd door aan het resultaat op lange termijn te denken. Iets wat ook bij ondernemen belangrijk is. Ik ben blij dat ik gekozen heb voor Vitality Control. Alleen lukte het mij nooit

Onze Strategie

Lees hieronder welke strategie we hebben gekozen en hoe dit heeft bijgedragen aan de resultaten van Esmée.

In de zomer van 2019 kwam Esmée op kennismaking bij Ramón met een aantal serieuze wensen. Volgens eigen zeggen klopt het beeld wat ze had over zichzelf niet met haar werkelijke gevoel. Een belangrijk iets om aan te werken natuurlijk.

  • Pijnvrij door het leven gaan
  • In totaal 20 kilo afvallen
  • Stoppen met roken
  • Bewegen weer integreren in haar leven

Toen Esmée bij Vitality binnen kwam had ze veel constant pijn in haar onderrug en lies. De screening liet duidelijk zien  dat ze enkele verstoorde beweegpatronen eigen had gemaakt. We hebben d.m.v. triggerpoint massage vele spieren weer de mobiliteit teruggegeven. Vervolgens zijn we verder gegaan met het herstellen van de patronen en dit had duidelijk effect op Esmée haar ervaring van pijn. We kunnen 

Esmée had een ambitieuze afval wens die zeker niet overnacht behaald ging worden. Allereerst hebben we een stuk meer beweging in haar week gebracht door stelselmatig drie keer te trainen en lage intensiteit training in de week te intergreren. Daarnaast had Esmée snel haar draai kunnen vinden met het intermittent fasten wat leidde tot gezonde en constante resultaten m.b.t. haar afval wens. Esmée wilt graag verder met het verliezen van de laatste kilo’s.

In dezelfde periode hebben we het enkele keren gehad over het stoppen met roken. Er zijn meerderen wegen die naar Romen leiden maar Esmée koos voor een cold turkey aanpak. Naar eigen zeggen past roken nu niet meer bij haar huidige leefstijl en is het daarom makkelijker om verleidingen te weerstaan. 

Die huidige leefstijl betekent voor Esmée dagelijks veel beweging in de vorm van mountainbiken, suppen, wandelen en trainen bij Vitality Control. Ze merkt zelfs dat haar lichaam vraagt om meer beweging, een ware bewustzijnsverhoging dus.

Wil jij ook je doelstellingen behalen?

Na het invullen van het contactformulier nemen wij binnen 24 uur contact met je op en bespreken we rustig hoe wij jou het best kunnen helpen. Maak je geen zorgen, je zit nergens aan vast! 

Nadat het contactformulier is ingevuld
nemen wij binnen 24 uur contact op.