Welkom bij Vitality Control

Bij ons is Leren een levenslang avontuur

Er zijn de afgelopen jaren ontzettend veel studies gedaan naar het lichaam, voeding en hoe onze hersenen werken. Maar des te meer de mensheid weet over het lichaam, des te minder we ons eigen lichaam lijken te kennen. Het is nu tijd om deze studies samen te voegen in één methode. Want om jezelf energiek, gelukkig en vitaal te voelen moet je lichaam in balans zijn. Vitality Control staat niet voor een “in 6 weken fit programma”, maar voor persoonlijke groei en duurzame resultaten. Wij helpen jou om de connectie met je lichaam terug te vinden.

Leden zeggen dat onze methode hun ogen heeft doen openen

“Hetgeen wat je hebt gezien, kun je niet meer ontzien” Hoe jij je op dit moment voelt, is het resultaat van de keuzes die jij tot nu toe hebt gemaakt. Omdat wij aan de slag gaan met de kern, ga je zelf zien en ervaren hoe je weer lekker in je vel komt te zitten. Als je eenmaal weet wat er voor zorgt dat jij telkens terug valt in gewicht of waarom je al zo lang last hebt van blessures. Zul je merken dat je hierdoor andere keuzes gaat maken. 

0 +
Onze
Community
0
Aantal gegeven
trainingen
0 x
Langer het resultaat
vast houden

Hoe Wij het Verschil Maken

Onze methode heeft voor vele mensen al een enorm positieve en grote impact gehad op hun leven. Dit is niet alleen iets wat we zeggen, maar ook waar maken. Wij gaan niet voor kortstondige successen maar voor een levenslang resultaat. Wij doorbreken beperkende overtuigingen en laten zien dat alles mogelijk is als je het zelf maar wilt.

ONTWIKKEL JEZELF OVERAL
WAAR JE MAAR WILT

Je kunt onze methode volgen via de Vitalty Control app. Hierdoor kun je waar je maar wilt werken aan een gezonde leefstijl.

KRIJG LES VAN EEN ERVAREN VITALITEITSCOACH

Je krijgt alleen les van de meest ervaren en gedreven coaches op het gebied van vitaliteit en gezondheid.

EEN MOTIVERENDE EN GEZELLIGE COMMUNITY

Je wordt uitgedaagd met leuke maandelijkse challenges en kunt je ervaringen delen met gelijk gestemden.

waar het is begonnen

Vitality Control is opgezet door twee goede vrienden die samen opgroeiden als buurjongens. Wat ze niet wisten is dat ze 24 jaar later samen een bedrijf zouden starten met een passie voor persoonlijke ontwikkeling en de wil om de wereld positief te veranderen. Maar dit kunnen ze niet alleen, daarom wordt het team stap voor stap uitgebreid met bijzondere mensen die dicht bij ze staan en dezelfde passie delen. Namelijk, mensen helpen om alles uit het leven te halen.

Maak kennis met het team

Cristian
van Zoomeren

Oprichter

Ramón
van Weenen

Oprichter

Niels
van Elsas

Movement Instructeur

Denise
van de Noort

Marketing Specialist

Wil je ons team komen versterken?

Wij zijn altijd opzoek naar mensen met dezelfde passie die ons willen helpen om van de wereld een betere plek te maken.

Nadat het formulier is ingevuld
nemen wij binnen 24 uur contact op.